turistautak.hu
turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Térképek




Típus:
geocaching.hu-n
Név:Gerézdi-tavak
Szélesség (lat):N 46° 36,376'
Hosszúság (lon):E 17° 58,897'
Magasság:132 m
Valószínűleg Gerézdpuszta külterületén
Közeli települések:Kára 2.56 km ÉK felé, Somogydöröcske 2.61 km DK felé, Somogyacsa 2.73 km DNy felé
Megye:Somogy
Bejelentő:eTiGeR
Dátum:2014.09.26 12:44

Somogyacsa a Koppány-völgyét délről lezáró dombsor egyik kisebb emelkedőjére települt egyutcás falu. A Somogyacsához tartozó, Gerézdpuszta határában elterülő Gerézdi-Tavak festőien szép, nyugodt környezetben találhatóak. A patakvölgyben rét, a halmok lábánál szántóföldek, a meredek lejtőkön szőlők, a hegytetőkön erdők találhatóak. Közöttük húzódnak meg a Gerézdi-Tavak, melyek az elmúlt évek folyamán kerültek kialakításra. Legfőbb jellemzői a kiváló természeti környezet, a végtelenül nyugodt körülmények és a halban gazdag vízterület. A 2007-es évben számtalan kapitális nyurga és tőponty lelt új otthonra ez által a bojlis horgászatot szeretők számára napjaink nagyon közkedvelt horgásztavává vált. A 3 tóból álló tórendszer rendkívül tiszta vízzel rendelkezik, mely köszönhető a több tápláló, természetes forrásnak. A halak számára rendkívül kellemes élettér megfelelő növekedést, és egészségi állapotot biztosít. A parti rész is szemet gyönyörködtető, gyönyörűen kialakított családias hangulattal rendelkezik. A 2 hektáros I. számú tó fantasztikus lehetőségeket kínál. Az elsődleges cél a nyugodt, zavartalan sporthorgászat megteremtése volt, melyet a tulajdonosok a 2007-es év elejére maradéktalanul kielégítettek. Forrás

tó-lista
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók