turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
, sinus90 hozzászólásai
új hozzászólás | témák listája

Összesen: 1 db hozzászólás

sinus90hozzászólásai | válasz erre | 2009.05.21 00:13:20 (257)
Mátraszentimre-Gyöngyössolymos közötti piros sáv új vonalon megy? Más a tuhu mint a 2002-es kiadású térképem. Tavaly a felfestés szerint mentünk és Vadaspark feliratú kapu-kerítés nagy lakattal állta utunkat. Nem másztunk át. Az idén is kísérletet tennénk a túraút bejárására. Végig járta valaki? A Vadaskertet nyugatról kerüli meg? Jól látom, hogy Nagy-nyak, után Nagy-Henc oldalában megy majd Barna rét, Monostor oldal, Sárkány-rét és Zamaneknél éri el Gy.solymost?

Más: A 2006-ban megnyílt Bobpálya be van kerítve. Jó lenne ha a kerítés felkerülne a tuhu-ra. Mert a most még fennlévő utak egy része már használhatatlan. Pl. a Hanák felőli út is lezárásra került. Viszont van egy jól járható út a Bérc Hotel, Nagy-Lapát-tető Vizmű felé. A 2002-es A Mátra Turistaatlasz és útikönyv már hozza. Cartographia kiadás 94 old. Csak a valóságban van /térképen még nem láttam/ a régi kőfejtőhöz, rekultivált bányaterületre a sárga + -ből kiágazó 202 lépcsőből álló feljárat. Emlékeim szerint a kőfejtőből nem itt lehetett lejutni. Volt egy keskeny beton-aszfalt utacska /az emlitett kiadványban Régi út elnevezéssel szerepel/ ez is lekerítésre került.
Egy lapon megjelenő sorok száma:

új hozzászólás | témák listája


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók