turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Hevhozzászólásai | válasz erre | 2017.11.07 16:39:58 (1154)
Ez egy böngésző függő jelenség lehet. Korábban én is jeleztem, hogy bizonyos oldalakat a WIN 10-hez adott Edge böngészővel nem lehet megnézni. a FAQ fő oldal is ilyen. A Google Chrome gond nélkül mutat mindent. Én még csak 15 éve regisztráltam be ide , de csak ebben az évben kezdett ez a jelenség előjönni, hogy egy csomó korábban szabadon olvasható oldalhoz már csak bejelentkezéssel lehet elérni. Egy FAQ esetében ez pont nagyon nem indokolt. Persze ez magán vélemény.
[előzmény: (1153) Ajtony, 2017.11.07 14:31:27]

Ajtonyhozzászólásai | válasz erre | 2017.11.07 14:31:27 (1153)
Belépek a gc.hu lapra > Bejelentkezem. > Leírások > FAQ > Rákattintok a tartósan beteg ládák listájára > Fityiszt mutat, mondván nem vagyok bejelentkezve (?) > Újra bejelentkezem > Leírások > FAQ > Tartósan beteg ládák listája > Most megmutatja \o/ Így működik, vagy én csinálok valamit rosszul?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók