turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

heyjoehozzászólásai | válasz erre | 2015.05.27 21:17:54 (6185)
A felelősöket azonnal kirúgjuk*.

Vicces, hogy azt elfogadod, hogy egy fizetős termék elavul (Cartographia térkép), de egy olyan oldal esetén pedig számonkérsz, ahol a a szerkesztők, trackelők a saját pénzükből, idejükből áldoznak arra, hogy neked legyen ingyen térképed.
[előzmény: (6184) schlaci0, 2015.05.27 20:08:49]

schlaci0hozzászólásai | válasz erre | 2015.05.27 20:08:49 (6184)
A közelmúltban jártam végig a Jásd-Kisgyón szakaszt. Azt tudomásul vettem, hogy a 2012-es Cartográphia térkép már nem jó. De hogy lehet, hogy az itt megadott sem? Azt írják, hogy a kék túra 100 %-osan fel van dolgozva. Ez vicc akar lenni? Jásdnál hiányzik a faluba vezető két szakasz, pedig oda be kell menni, hisz ott van a bélyegzőhely, egy jelölt szakasz a falu közelében pedig törölve lett.Csőszpusztánál az út nem az országúton vezet, hanem levágja annak az ipszilonját. Ez már az említett 2012-es papírtérképen is így van. Nekem nincs GPS-em, és azt sem tudom, hogyan lehet módosítani az itteni térképeken. Kérlek benneteket, aki tud, intézkedjen.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók