turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

V_Gaborhozzászólásai | válasz erre | 2018.02.06 17:04:37 (76678)
Melyik MapSource verziót próbálod felrakni?

Ha a tuhu-n is linkeltet: MapSource_6137.exe (nekem ez van fent Win10-en), akkor van egy egyszerűbb trükk is. Az exe-t ki kell csomagolni! :) Ez egy tömörített fájl, nekem Total Commanderrel (letölthető próbaként is) csak Ctrl-F9, de gondolom máshogyan is meg lehet oldani. Benne található egy Setup.exe és egy MAIN.msi nevű futtatható fájl. Az egyiket előbb el kell indítani (nem emlékszem melyik, ezt én is mindig "helyben" találom ki), utána a másikkal telepíthető minden gond nélkül a szósz. Sok fájl és mappa keletkezik kitömörítéskor, így üres mappába tedd be. Utána az egész törölhető.

Bónusz info: Total Commanderrel a Ctrl-PageDown kombóval bele is lehet lépni az exe-be, mintha egy mappa lenne. ;)

Más verzióval nincs tapasztalatom, de erre az - gondolom - rátelepíthető már később.

Ezt nézted már?
http://turistautak.hu/garmin.php?registry#exes
[előzmény: (76677) DonRazzino, 2018.02.06 16:25:42]

DonRazzinohozzászólásai | válasz erre | 2018.02.06 16:25:42 (76677)
Sziasztok! Elnézést, ha volt már, igyekeztem visszaolvasni, de nem találtam. A MapSource felrakása 11 éve rutinfeladat (Slyverrat-metódus), viszont Windows 10 alá sehogy sem tudom feltolni. Registry-ben minden szét állítgattam, így is megpróbáltam, úgy is megpróbáltam, de amikor ráküldöm a frissítést, akkor mindig azt írja, hogy nem talál telepített verziót. Azóta most telepítettem újra a laptopomat W8.1-el arra simán ment. Van valami másik trükk? Ha kell, akkor megvennék valakitől egy jogtisztát. Pénz nem számít, csak ezt a Basecampet hadd tüntessem el a gépről mert fenn van megjelenése óta de azóta sem tudom megszokni és nem is akarom.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók