turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

BáthoryPéterhozzászólásai | válasz erre | 2016.06.22 11:21:02 (75171)
Gyakran túrázok úgy, hogy egyik zsebemben az épp aktuális Androidos telefonom, másikban a Garmin 60Csx. Ilyen körülmények között a telefon rendszerint jobb tracklogot készít. Itt egy példa (a sárga egy Samsung Galaxy J5, piros a Garmin): http://kepfeltoltes.hu/160622/K_perny_k_p_-_2016-06-22_11-08-56_www.kepfeltoltes.hu_.png

Nem azt mondom, hogy a Csix rossz, mert tud szép tracklogot csinálni, nem véletlenül szoktak rá etalonként tekinteni, de nagyon fontos neki a jó rálátás. Tehát táska pántra csíptetve, minél magasabbra, antennával az ég felé. Mivel táskára rögzíthető telefontokom nincs, ilyen összehasonlítást nem tudok csinálni, de nem hiszem, hogy a telefon sokkal rosszabb logot készítene.
[előzmény: (75161) ha8lls, 2016.06.21 00:08:23]

ha8llshozzászólásai | válasz erre | 2016.06.21 00:08:23 (75161)
Sziasztok!
Szeretném tapasztalattal rendelkező aktív garmin-használók tapasztalati segítségét kérni választásom megkönnyebbítéséhez.
Szeretnék gps-t venni. A etrex20-30, a 64s és a oregon 600 között hezitálok. Elsődlegesen a vételi érzékenység és a pontosság lenne a szempont mindenek előtt. Minden más funkciót amit szeretnék használni, azt mindhárom készülék tudja.
Lényegében azt szeretném megtudni, hogy vételi érzékenységben és pontosságban van-e különbség a három készülék között. Másodsorban milyen különbséget várhatok el egy iphone 5 és egy garmin összehasonlításában mert az iphone útszéli erdősávban is már pontatlankodik, szór rendesen a pozicióval. Ehhez képest a garmin leheletnyi vagy klasszis minőségváltozás lesz/lenne.
Köszönöm!
Üdv!
Imre


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók