turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

sophegyihozzászólásai | válasz erre | 2008.09.18 13:30:41 (33913)
erdemesebb megtanulni azt a par szot angolul :)
[előzmény: (33908) jekaeff, 2008.09.18 11:28:17]

jekaeffhozzászólásai | válasz erre | 2008.09.18 11:28:17 (33908)
Sajnos a taiwani csixre aligha lesz GarPatch.

A GarPatch ugyanis a következőképp működik:
- Az USÁ-s csix-ekben csak 4 nyelv közül lehet választani, az EU-sokban viszont valami 17 nyelv közül
- Minkét régióbeli készülék ugyanazt a firmware-t használja, maga a firmware érzékeli milyen régiós vason fut és annak megfelelően 4 és 17 nyelv közül lehet választani
- A GarPatch nem azt csinálja, hogy elhiteti a firmware-rel, hogy EU-s vasat lát, hanem azt teszi lehetővé, hogy az USÁ-s négy nyelv bármelyikét le lehet cserélni az EU-s 17 nyelv bármelyikére (átírja az adott nyelvre hivatkozó mutatókat)

A taiwani firmware-ben viszont csak két nyelv szerepel, a thai és az angol ezért nem lehet egy egyszerű pointer-átírással megmutatni a magyar nyelvet, mivel annak lehetősége benn sincs a firmware-ben.

(Amit még meg lehetne próbálni - de én csak végső kétségbeesésemben, minden mindegy alapon vetemednék ilyesmire -, hogy az EU-USÁ-s firmware-ről elhitetni a frissítőprogrammal, hogy az vaklójában taiwani, töltse rá azt. Vagyis erőltetetten rátölteni az EU-USA firmware-t. De ebben sem bízom nagyon, mert ha még el is indul az így ráerőszakolt firmware, akkor esetleg megpróbálja eldönteni induláskor a készülékből lekérdezett infó alapján, hogy az EU vagy USA vas, kap rá valami fura választ amire nincs felkészülve - mármint hogy ez taiwani vas - és kifagy. Rossz esetben még csak nem is tudnád visszaállítani az eredeti állapotot.)
[előzmény: (33907) Lencsi, 2008.09.18 10:25:07]

Lencsihozzászólásai | válasz erre | 2008.09.18 10:25:07 (33907)
Sziasztok,

Van egy taiwani (mármint ott vett) 60Csikszem, amit többször is próbáltam magyarítani, de eddig mindig arra hivatkozott, hogy nincs frissítés, pedig a garmin.com -ról többször is szedtem le legeslegújabbat.
Most eljutottam addig, hátha taiwani swfrissítés kell neki. A hivatalos taiwani garmin oldalon meg is találtam a frissítést. Próbáltam azt is patchelni és rátölteni, nem sikerült (SW hiányra hivatkozik), de szerencsére az eredetileg letöltöttel boldogul, viszont marad a taiwani és az angol, mit választható nyelvek. Esetleg nem találkozott vki közületek taiwani garpatch-el? :) Köszi előre is :)


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók